La Corniche

La Corniche

When you have some of the Island’s finest views just outside your window you’d probably want to take full advantage of them wouldn’t you? It was this desire that led us to carry out several modifications to this extensive home perched on the very edge of Guernseys’ East coast.

Beginning by removing an existing window and enlarging the aperture to introduce a much larger pane of glass the living space was transformed by the additional sunlight afforded by change.

To the rear of the property an extension was built to add further floorspace to the property, allowing for a multi-level ensuite to the rear of the master bedroom.

To the front of the property a large decked balcony has been added, linked to a new dayroom with vast windows to maximise sunlight and available views.

A complete kitchen refit finishes off the property which can now meet the needs of its owners for years to come.

Project Description

Location: Fort George, St Peter Port